Sozcuk.Net

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Otomobil
  4. »
  5. 2024 Volkswagen T-Cross makyajlandı! Fiyatı ve özellikleri

2024 Volkswagen T-Cross makyajlandı! Fiyatı ve özellikleri

Admin Admin - - 3 dk okuma süresi
12 0

Alman otomotiv devi Volkswagen, son yıllarda SUV pazarına odaklanmış durumda. Marka uygun fiyatlı SUV modellerine yönelerek T-Cross, Taigo gibi yeni modelleri ürün gamına ekledi. Geçtiğimiz saatlerde ise yeni Volkswagen T-Cross tanıtıldı. Peki 2024 makyajlı Volkswagen T-Cross kullanıcılarına neler sunuyor? Özellikleri neler? İşte 2024 Volkswagen T-Cross özellikleri ve fiyatı…

Kullanıcılara ne vadediyor? 2024 Volkswagen T-Cross özellikleri ve fiyatı!

T-Cross Avrupa ve Türkiye pazarında oldukça sevildi. Zira T-Roc veya Tiguan gibi daha yüksek segment SUV modelleri almak isteyip bütçeleri yetmeyen kullanıcılar ikinci bir seçenek olarak T-Cross’u gördü ve onu tercih etti. Tabi bu popüleriteyi yakalayan model için Volkswagen’de farklı planlar düşündü.

Yeni T-Cross ana hatlarından bir şey kaybetmedi. Ancak model yeni ön LED farlar gibi birçok teknolojik donanımı kendine kattı. araç ilk tanıtıldığında tam olarak premium havasına sahip değildi. Daha çok uygun fiyata kalite vadeden bir modeldi. Ancak makyajlı versiyondaki iddia malzeme kalitesinin arttığı yönünde.

En dikkat çekici değişiklik aracın stop lambalarında oldu. Bir önceki modelde şerit LED’ler ile tasarlanan bütün stop tasarımı bu kez içerisinde X işaretine benzer semboller barındırıyor. Yeni tasarımın daha dinamik ve sportif durduğunu belirtmeden geçmemeliyiz.

Style ve R-Line paketlerde standart olarak sunulan IQ.LIGHT LED matrix farlara ek olarak bir de “Premium LED” isimli ek bir paket müşterilere sunuluyor. Bu paketle birlikte aracın ızgarasında LED şerit, dikey LED gündüz farları ve animasyonlu stop lambaları araca ekleniyor. Kısacası piyasa ağzıyla “ışık paket” diyebiliriz.

2024 Volkswagen T-Cross özellikleri

Aracın motor seçeneklerine baktığımızda 3 farklı paket ile sunulan T-Cross sırasıyla Life, Style ve R-Line isimli paketlere sahip. Her üç seçenekte de sizleri 1.0 litre hacme sahip TSI motor karşılıyor. 115 Hp güç ve 200 Nm tork verileri sunan motora, DSG şanzıman eşlik ediyor.

2024 Volkswagen T-Cross fiyatı!

Volkswagen T-Cross yenilenen versiyonu ile Şubat ayından itibaren yetkili Volkswagen satıcılarında yerini alacak. Aracın başlangıç fiyatı ise 1 milyon 493 bin TL seviyelerinde olacak.

Kaynak: shiftdelete.net

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir